Σύνδεση σε LIVE STREAMING μέσα από την σελίδα του facebook του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ. Αυτή την Κυριακή η συνομιλία θα είναι με Γάλλους καλλιτέχνες

OI ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δεν είναι μία δραστηριότητα “να ‘χουμε να λέμε”, θέλουμε να βγαίνει ένα “ζουμί” για όποιους μας παρακολουθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Την Κυριακή 31 Μαίου, στις 7. 00 μμ θα μιλήσουμε και θα πάρουμε την εμπειρία των Γάλλων καλλιτεχνών. Θα έχουμε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων να μας μιλήσουν για το πως βιώνουν εις Παρισίους τη λαίλαπα του COVID-19 , Νίκος Καμτσής

Όταν ο Μανουέλ Μακρόν λέει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να βρουν νέους τρόπους έκφρασης τι πρέπει να κάνει ο φτωχός καλλιτέχνης?

Δηλώνουμε την αδυναμία μας να δώσουμε μία άμεση απάντηση και σπεύδουμε να συναντήσουμε Γάλλους καλλιτέχνες να μας δώσουν τα φώτα τους μια που αυτοί ξέρουν καλύτερα τον πρόεδρό τους.

Ποια αλήθεια είναι η γνώμη και πως σκέπτονται το μέλλον οι Γάλλοι συνάδελφοι.

Κάντε λίγο υπομονή. Θα έχουμε μαζί μας τους καταλληλότερους την ΚΥΡΙΑΚΗ 31 Μαΐου στις 8 μμ

1. JEAN CHARLES BIROTHEAU, Πρόεδρος του CENTRE FRANCAIS DE L’INSTITUT INTERNATIONAL DU THEATRE ITI /UNESCO

2. JOEL –MAXIME GHIENNE , Γενικός Γραμματέας του ITI France / Unesco Center

3. MIGUEL BORRAS, Σκηνοθέτης, Ηθοποιός, Καθηγητής στο CONSERVATOIRE της Nanterre, Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Ιδρυτής του Θεάτρου «Théâtre du Bout du Monde ” στη Nanterre.

4. ALVARO RESTREPO, χορευτής, ιδρυτής και διευθυντής του “College du corps” στην Carthagene, Κολομβία

5. ΕLEFTERIOS KECHAGIOGLOU, Ιδρυτής και Διευθυντής του “Plus petit cirque du monde –Ιδρυτής του δικτύου Caravan.

Την Κυριακή οι Γάλλοι καλεσμένοι του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ θα μας μεταφέρουν την εμπειρία και τις σκέψεις τους για το θέατρο (κλειστά η ανοιχτά θέατρα, ζωντανές ή διαδικτυακές παραστάσεις).

Η σύνδεση σε LIVE STREAMING μέσα από την σελίδα του facebook του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ όπως και οι προηγούμενες στις 8 μμ για την Ελλάδα. (Η συζήτηση θα γίνει στα Γαλλικά και Αγγλικά)

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο