Συναντήσεις απόψε με αξιοσημείωτους ανθρώπους από το χώρο του Πολιτισμού από την άλλη πλευρά του Ωκεανού. LIVE STREAMING απόψε μέσα από τη σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους από το χώρο του Πολιτισμού:

“Μένουμε σπίτι αλλά…σε εγρήγορση!”

Με το σύνθημα αυτό το Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ καλεί τον κόσμο (φοβούμενο να πει κοινό..) να ανταποκριθεί σε πρωτότυπες και φρέσκιες δράσεις/προτάσεις».

Μια συζήτηση κάθε βδομάδα με γνωστούς ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό σχετικά με τρέχοντα θεατρικά/καλλιτεχνικά προβλήματα, με την ευκαιρία που μας δίνει η «στάση εργασιών» του Covid-19. Μια ευκαιρία μέσα στην αναγκαστική σχόλη μας να κουβεντιάσουμε πράγματα που σκεφτόμασταν τον καιρό του «δεν προλαβαίνω τώρα.

Η μετάδοση του LIVE STREAMING γίνεται κάθε Κυριακή μέσα από τη σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook:  https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/

 Οι προηγούμενες ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με τους Λυδία Κονιόρδου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Μάξιμο Μουμούρη(Σάββατο 25/04/2020), Θαναση Παπαγεωργίου, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαριά(Σάββατο 17/4/2020), Δημήτρη Λιγνάδη, Βασίλη Παπαβασιλείου(3/05/2020), Κώστα Θωμαϊδη, Ναταλί ΧατζηαντωνίουΓιώργο Μονεμβασίτη(10/05/2020), βρίσκονται επίσης αναρτημένες στο παραπάνω link.

Σήμερα Κυριακή 24 Μαίου

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣ

Τίτλος ταινίας του WIM WENDERS– 1977

 Νο 7-   ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Την Κυριακή μιλάμε με καλλιτέχνες από την άλλη μεριά του Ωκεανού

Η Αυτού Εξοχότης, ο Covid -19,μας ταλαιπώρησε και θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί.

Την καλλιτεχνική δημιουργία και τους δημιουργούς περισσότερο από κάθε άλλο. Και όχι μόνο στην  Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ποια αλήθεια είναι η γνώμη και πως σκέπτονται το μέλλον οι  δημιουργοί άλλων κρατών και κόσμων, με άλλες συνήθειες και άλλους τρόπους παραγωγής του έργου τέχνης?

 

Οι ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αυτήν την Κυριακή  θα υπερβούν τα Ελληνικά όρια και θα συνομιλήσουν με αξιοσημείωτους ανθρώπους πέρα από τον Ατλαντικό.

Την Κυριακή 24 Μαΐου στις 8.μμ (και ΟΧΙ στις 7 όπως τις προηγούμενες Κυριακές, λόγω διαφοράς ώρας) θα μιλήσουμε με τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ:

 

  1. NICHOLAS KAZAΝ-Σεναριογράφο, θεατρικό συγγραφέα & σκηνοθέτη- LOS ANGELES           https://www.imdb.com/name/nm0443582/?ref_=fn_al_nm_1

 

  1. ROBIN SWICORD – Σεναριογράφο, θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη-LOS ANGELES

https://www.imdb.com/name/nm0842523/?ref_=fn_al_nm_1

 

  1. SAMMI CANNOLD – Σκηνοθέτη – BOSTON

https://www.imdb.com/name/nm5725332/?ref_=nv_sr_srsg_0

 

  1. BETHANY FORMICA – Χορεύτρια και χορογράφο – PHILADELPHIA

 

  1. GRACE GELLER – Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων του AMERICAN REPERTORY THEATER-BOSTON

Η πληροφόρηση από την Αμερική είναι πλούσια -thanks to Media- τα ξέρουμε σχεδόν όλα μέχρι και πόσες δόσεις  υδροξυχλωροκίνη πήρε ο Πρόεδρος Τραμπ.

Την Κυριακή όμως οι καλεσμένοι του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ θα μας μεταφέρουν την εμπειρία και τις σκέψεις τους για το θέατρο (κλειστά η ανοιχτά θέατρα, ζωντανές η διαδικτυακές παραστάσεις) , τον κινηματογράφο (Netflix η multiplex), για τον χορό και για την οργάνωση της καλλιτεχνικής δημιουργίας την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα.

Η σύνδεση σε LIVE STREAMING μέσα από την σελίδα του facebook του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ  https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio όπως και οι προηγούμενες στις 8 μμ για την Ελλάδα. (Η συζήτηση θα γίνει στα Αγγλικά)

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο