«Ο ΜΠΙΠ ΚΑΙ Η ΟΜΠΡΕΛΑ»

by admin

ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

«Ο Μπιπ και η Ομπρέλα»

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 | 20:30

Η Ομάδα Βωβού Θεάτρου και Παντομίμας Ομπρέλα θα παρουσιάσει στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός την Παρασκευή 31 Μαΐου την βιογραφία του Μαρσέλ Μαρσώ τιμώντας τον για τα 100+1 χρόνια από την γέννηση του με την ομώνυμη με την δική του παράσταση:  “Ο Μπιπ και η Ομπρέλα”.

Το 2023 γιορτάσαμε τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γάλλου μίμου. Η Δήμητρα Παππά, ηθοποιός, σκηνοθέτης και δημιουργός της Ομπρέλας και των έργων της, είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Παντομίμας και με την σειρά της όπως πολλά από τα υπόλοιπα μέλη ανά τον κόσμο δημιούργησε αυτήν την παράσταση ως φόρο τιμής στην χρονιά των μεγάλων μίμων. Η παράσταση είναι αφηγηματική και περιγράφει την βιογραφία του Μαρσέλ Μαρσώ από την γέννησή του έως τον θάνατό του. Ο διάσημος Γάλλος μίμος είχε μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή πορεία μέσα από την προσφορά του στην Αντίσταση την εποχή του Ολοκαυτώματος και αργότερα τις σπουδές του τις παραστάσεις του και τα βραβεία του, την οποία η Ομπρέλα μας την μεταδίδει με ευαισθησία και σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Απευθύνεται σε ενήλικο κοινό και σε παιδιά από 10 ετών και πάνω.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ομάδα Ομπρέλα είναι Ομάδα Βωβού Θεάτρου και Παντομίμας. Τον Δεκέμβριο του 2022 και τον Ιανουάριο του 2023 παρουσίασε την παράσταση “3 Βαλίτσες μακριά από τα Χριστούγεννα” στις πόλεις Βόλο, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Καλά Νερά Μαγνησίας και στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά. Τον Ιούλιο του 2022 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παντομίμας στο Βελιγράδι με τις μικρού μήκους παραστάσεις “Mario&Frida” και “1492”.Το 2021 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Παντομίμας στην Ινδία στέλνοντας online την παράσταση “Mario&Frida”. Το 2019 συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή-τραγουδοποιό Νίκο Μεργιαλή για το video clip του τραγουδιού “Το Φιλί Της Ανδρομέδας”. Το 2019 και 2018 παρουσίασε στο Φεστιβάλ Βόλου τις παραστάσεις “Μουσικό Κουτί” και “Η Σονάτα Του Σεληνόφωτος” αντίστοιχα. 

Trailer παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=uzPqiyFGjUE 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία – Σύλληψη – Ερμηνεία: Δήμητρα Παππά 

Χορογραφία Tap Dance: Nikki Critchlow / Dance Studio

Φωτογραφιση – Βίντεο: studiosillentblue

Κοστούμια: Φούλα Θεοδωροπούλου 

Επιμέλεια Ελληνικών Κειμένων: Νίκος Ταμίας

Επιμέλεια Αγγλικών Κειμένων: Νίκος Παππάς

Επιμέλεια Ήχου: Νίκος Μεργιαλής

Γραφιστική Επιμέλεια: Ελένη Παππά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΩΡΑ: 20:30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Online: https://www.ticketservices.gr/event/mikros-kerameikos-o-mpip-kai-h-omprela/?lang=el
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Προπώληση 10€
Ταμείο 12€

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
55 λεπτά

ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54
τηλ. 210 3454831
E-mail: mikroskerameikos@gmail.com
(χάρτης)

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο