«Ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ» παρατείνει τις παραστάσεις του λόγω μεγάλης επιτυχίας

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΚΣΤΑΝ

 «Ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ»  του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι.

Παράταση παραστάσεων λόγω επιτυχίας

Δευτέρα 9, 16, 30 Μαρτίου & 6 Απριλίου – Ώρα έναρξης: 21.00

Μετά την επιτυχημένη πορεία του και ύστερα από ζήτηση του κοινού, ο μονόλογος «Ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ», από το ομώνυμο κεφάλαιο του κορυφαίου έργου ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΩΦ  του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, σε ερμηνεία και σκηνοθεσία του Δημήτρη Βερύκιου, παρατείνεται για 4 παραστάσεις: 9, 16, 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου στις 21.00.

Η υπόθεση του έργου αναφέρεται στη σκοτεινή περίοδο της Ιεράς Εξέτασης, που στην κορύφωσή της ο Μέγας Ιεροεξεταστής συλλαμβάνει και ανακρίνει τον επανελθόντα στη Γη, Ιησού Χριστό, λίγο πριν τον ρίξει στην πυρά. Έτσι αρχίζει η σκοτεινή, άπνοη, αγωνιώδης νύχτα της Σεβίλλης.. Ο αέρας μυρίζει δάφνη και λεμονιά…Μια μνημειώδης σύγκρουση ανάμεσα στο Καλό και το Κακό!

Πρόκειται για θεατρική διασκευή του πιο συγκλονιστικού ίσως αποσπάσματος του τελευταίου και κορυφαίου έργου του “ανατόμου της Ψυχής” Φ. Ντοστογιέφσκι!

Μαζί του επί σκηνής ο εξαιρετικός μουσικός Σταύρος Παργινός με το βιολοντσέλο του, στον βουβό ρόλο του Ιησού Χριστού! Η ομοιότητά του με τον Χριστό δίνει έναν ρεαλιστικό τόνο στην παράσταση!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ερμηνεία, σκηνοθεσία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ

Μουσική σύνθεση, βιολοντσέλο: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ

Ενδυματολογική επιμέλεια: ΜΠΕΤΥ ΛΥΡΙΤΗ

Η διάρκεια της παράστασης είναι 70′

Video Trailer παράστασης:

https://www.youtube.com/watch?v=WOvBrmFaRGs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0ccVLAaoVNViqPIZFfekDOOf0t30lG4tmjDCjl7wgyz38zAcaN7oXHxes

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 12€, 10€ (προπώληση TICKETSERVISES.GR), 8€ (ομαδικό, φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 5€ (ατέλειες)

Πληροφορίες, κρατήσεις: 213021033

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΚΣΤΑΝ

Πατησίων και Καυταντζόγλου 5

 

 

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο