Ο Κόκορας – Εστιατόριο Ριφιφί

by admin

???????????????????????????????

Εύχομαι και ελπίζω να τα συζητάμε για πολύ καιρό. Πολλές και καλές φέτος οι παραστάσεις στην Αθήνα της κρίσης, θεατρική περίοδος 2014-15. Είχα την ευτυχία να δω αρκετές, τις οποίες θα σας τις σχολιάσω με την ματιά ενός θεατή.

Σήμερα όμως θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα διαφορετικό θέατρο. Για ένα σίριαλ. Ένα σίριαλ θεατρικό που το απολαμβάνεις σε ένα εστιατόριο. Ναι καλά διαβάσατε. Θεατρικό σήριαλ σε ένα εστιατόριο!

Βρέθηκα στο όμορφο, ζεστό ένα εστιατόριο Ριφιφί, στα Εξάρχεια. Ωραίο ντεκόρ, προσεγμένο service, νόστιμο φαγητό, λογικές τιμές.

Και ξαφνικά και ενώ απολαμβάνεις το φαγητό σου και πίνεις το κρασάκι σου, ακούς από το διπλανό τραπέζι, ένα ζευγάρι που μέχρι τώρα έτρωγε, να καβγαδίζει έντονα. Είναι ο Αργύρης και η Πόπη. Αν δεν είσαι υποψιασμένος ότι θα δεις θέατρο ξαφνιάζεσαι. Ε, μην κρυβόμαστε όλα μα όλα τα ζευγάρια έχουμε διαφορές και καβγαδίζουμε, αλλά όχι και έτσι!!! Μέσα σε ένα γεμάτο ένα εστιατόριο!!!

???????????????????????????????

Και το σίριαλ «Ο κόκορας» έχει αρχίσει. Αρχίζουν να μιλούν δυνατά και οι διαφωνίες του ζευγαριού δυναμώνουν. Το επεισόδιο που παρακολούθησα ήταν «Το Οικόπεδο». Πειστικά και τα δύο παιδιά στους ρόλους τους, η Ελένη Δαφνή και ο Νικόλας Κασάπης. Φυσικοί, αυθόρμητοι, πειστικοί. Πολύ καλοί! Ταλαντούχοι!

Ένας καβγάς που ξεκίνησε από το τίποτα, όπως οι περισσότεροι καβγάδες, και κατέληξε να φταίνε οι γονείς, τα σόγια. Απολαυστικός ο καβγάς, αν δεν είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής…

???????????????????????????????

Καλή σας όρεξη, καλή σας παράσταση!!!

???????????????????????????????

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο