“Κύριε Αττίκ … Τελειώσαμε!” του Γιώργου Α.Χριστοδούλου στην Κόρινθο

«Κύριε Αττίκ… Τελειώσαμε!» του Γιώργου Α.Χριστοδούλου

Η παράσταση που τόσο αγαπήθηκε, από κοινό και κριτικούς, μια από τις μεγαλύτερες sold out θεατρικές επιτυχίες της περσινής σεζόν, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν την επιτυχία της.

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ο Πέτρος Αποστολόπουλος στον ρόλο του “Αττίκ” θα βρίσκεται στην Κόρινθο στον Συναυλιακό Χώρο Μαρία Δημητριάδη στις 8μμ.

Πληροφορίες – Εισιτήρια 2741305059

 

 

 

Ένας «Αττίκ» αλλιώτικος. Ανθρώπινος, ζεστός, ποιητής, αληθινός, μόνος!!! Ένας «Αττίκ» που, από παιδί, προσπαθεί για την αυτογνωσία του.

Με τις θύμισες, στο πέρασμα των χρόνων, να τον καταδιώκουν, άλλοτε βασανιστικά και άλλοτε σαγηνευτικά. Ξαναζεί το παρελθόν του. Λάτρης της ζωής, λίγο πριν το τέλος του, οι αναπάντεχες και φοβερές αλήθειες του, τρομάζουν και γοητεύουν συνάμα.

Άλλοτε σαρκαστικός, με τον εαυτό του, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με θυμό, μας παραδίνει άδολα την ψυχή του, με όλα της τα τρωτά.

Ένας «Αττίκ», που γελάει, κλαίει, πονάει, ερωτεύεται, θλίβεται, φιλοσοφεί, λυτρώνεται!!!.Ενας συγκλονιστικός θεατρικός μονόλογος, από την πέννα του βραβευμένου συγγραφέα Γιώργου Α. Χριστοδούλου.

Ταυτότητα Παράστασης

Κείμενο: Γιώργος Α. Χριστοδούλου

Σκηνοθεσία: Φωτεινή Νταφοπούλου

Σκηνικά – κοστούμια: Τάσος Λουκάς

Χορογραφίες – χορός: Μαρία Μόσχου

Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Video – τεχνική υποστήριξη: Γιώργος Κουρμούζας

Στον ρόλο του «Αττίκ» ο Πέτρος Αποστολόπουλος

Παραγωγή: Happy Light Productions

Διεύθυνση Παραγωγής: Ιερόθεος Βαμβακούσης

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο