Θέατρο Τόπος Αλλού. Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους. Δεύτερος Κύκλος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ –Β’ ΚΥΚΛΟΣ

Δεύτερο lockdown και ο εγκλεισμός σφίγγει και πάλι επικίνδυνα. Καιρός για ένα νέο κύκλο συναντήσεων.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  Κύκλος β΄ λοιπόν.

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να επαναλάβουμε τις συναντήσεις που κάναμε στο πρώτο lockdown και έλαβαν θερμής υποδοχής από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Αυτός ο κύκλος – που ελπίζουμε να είναι μικρός- θα τον αφιερώσουμε στα παιδιά.

Καθώς τα νούμερα της ενδοοικογενειακής βίας ανεβαίνουν μαζί με τα κρούσματα, καθώς τα φαινόμενα bullying έχουν πλέον πάρει μορφές οργανωμένων συμμοριών που δρουν με στόχευση, σχέδιο και μέθοδο,  θα συνομιλήσουμε με ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους , ειδικούς της παιδικής ψυχής, με γνώση, και μεγάλη εμπειρία.

Με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό  προσκαλούμε   τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, όλους  όσους αγαπούν τα παιδιά  και τα θεωρούν ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας να παρακολουθήσουν από τις κάθε είδους οθόνες τους :

Την Κυριακή 15/11  στις 6.00 μμ την συζήτηση (σε live streaming την σελίδα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ στο FACEBOOK :      https://www.facebook.com/theatreAeroplio )

Φαντάζομαι-Δημιουργώ-Αναπτύσσομαι

Ο Νίκος Καμτσής δημιουργός του θεάτρου ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ένα θέατρο για παιδιά κουβεντιάζει με την  δρ. Τίνια Απέργη

Κλινική ψυχολόγο και καθηγήτρια ψυχολογίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, στο Deree College. Είναι απόφοιτος (BA) του τμήματος Ψυχολογίας του Deree College,  κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MA, MS) στην εφαρμοσμένη ψυχολογία από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (New York University) και διδάκτωρ (Psy.D.)στην κλινική ψυχολογία του πανεπιστημίου του Λόνγ κΑιλαντ (Long Island University).

Εργάζεται στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2004, σε σχολικές δομές και δομές ψυχικής υγείας με έμφαση στα παιδιά και τους έφηβους και ειδικότητα στην παιδική κακοποίηση και την οικογενειακή βία

Τις επόμενες δύο Κυριακές θα ακολουθήσουν ο Κωνσταντίνος Φύσσας (22/11) και η Ελίντα Καλπόγιαννη (29/11). Λεπτομέρειες …. όταν έρθει η ώρα

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο