Η Σεμίνα Διγενή μιλά για την Ημέρα της Γυναίκας και παρουσιάζει το νέο βιβλίο της “Αποδελτίωση ΙΙΙ”

by admin

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας η βουλευτής του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενή θα μιλήσει για την Ημέρα της Γυναίκας και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο της “Αποδελτίωση ΙΙΙ”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή .

Θα προλογίσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού, ενώ το κεφάλαιο “Αλέκα Παΐζη” θα διαβάσει ο σπουδαίος ηθοποιός, σκηνοθέτης και ποιητής Δημήτρης Καταλειφός.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καραμίχος, θα διαβάσει το κείμενο για τον Αλέκο Αλεξανδράκη, η ταλαντούχα ηθοποιός Λίλα Μπακλέση θα διαβάσει το κείμενο για τον Κώστα Βουτσά .

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και ηθοποιός Χριστίνα Μαξούρη θα διαβάσει το κεφάλαιο “Καισαριανή”. Η Χριστίνα θα ερμηνεύσει στη συνέχεια, μαζί με τους μουσικούς Θοδωρή και τον Αντώνη Ξηντάρη, μερικά από τα μεγάλα τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου. Της εμβληματικής τραγουδίστριας, που υπήρξαν μαζί με τον Βασίλη Τσιτσάνη, στο “Χάραμα”, θρύλοι της ιστορίας της Καισαριανής.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο