Η Λίνα Ροδοπούλου στον Ιανό

by admin

Λίνα Ροδοπούλου | «Nouvelle passion. Ένα μουσικό ταξίδι από την Ελλάδα στο Παρίσι…»

Η ερμηνεύτρια Λίνα Ροδοπούλου, έχοντας στις αποσκευές της τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Nouvelle passion» που κυκλοφορεί από τη Nuevo Productions, επιχειρεί να πραγματοποιήσει, μαζί με τους ακροατές της ένα ταξίδι στη μαγεία της γαλλικής γλώσσας και μουσικής στις 2 Μαρτίου στον ΙΑΝΟ.

Συμμετέχει ο εμπνευστής αυτής της δουλειάς, ο κιθαρίστας-συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης.

Λίγα λόγια για τον δίσκο και την μουσική παράσταση:

 Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Λίνας Ροδοπούλου αποτελείται από 10 διασκευές αγαπημένων γαλλικών τραγουδιών, υπό τη μουσική επιμέλεια του διεθνούς φήμης κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη.

Χάρη στα παραπάνω δημιουργήθηκε μια μουσική παράσταση, όπου ο ρομαντισμός και η αισθαντικότητα των Γάλλων συνθετών συναντά το Ελληνικό χρώμα και «ενώνεται» με τις μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων σπουδαίων ελλήνων δημιουργών. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί, ότι αγαπημένα γαλλικά τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως η Edith Piaf, ο Jacques Brel, ο Christofe κ.α.  θα «ηχήσουν» μέσα από μια σύγχρονη μουσική προσέγγιση η οποία, βέβαια, δεν θα παύσει να αναδεικνύει τη διαχρονικότητά τους.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:  Στις 2 Μαρτίου 2019 

Ιανός  (Σταδίου 24, Αθήνα)

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 18€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο