Ζητάτε να σας πω

by admin

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι μία κλασική Ορχήστρα θα συμπράξει με έναν ηθοποιό και θα μας χαρίσουν αξέχαστες μελωδίες που όλοι ξέρουμε και έχουμε τραγουδήσει; Θα απορούσατε;

Mια νύχτα μαγική ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Μια κλασσική ορχήστρα, η Brillante Classic Orchesta, υπό την διεύθυνση της γνωστής και ικανοτάτης Μαέστρου Κατερίνας Βαφειάδου. Ένας δημοφιλής ηθοποιός, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ερμήνευσε με τον δικό του θεατρικό τρόπο, τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε. Αλησμόνητα τραγούδια των Θεοδωράκη,, Ξαρχάκου, Πλέσσα, Αττικ, .Γιαννίδη.

IMG_2640

Μια γοητευτική και εξαιρετική performer-τραγουδίστρια η Ντέπη Σακελλαρίου. Πανέμορφη και ξεχωριστή παρουσία,με την υπέροχη φωνή της μας ταξίδεψε και αυτή με την σειρά της.

IMG_2671

Ακούσαμε τραγούδια από τον παλιό καλό κινηματογράφο που πάντα μας συγκινούν.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τραγούδησε, προλόγισε τα τραγούδια, χόρεψε και κέρδισε την αγάπη και τις καρδιές μας. Με ένα πλατύ, γοητευτικό χαμόγελο μας ταξίδεψε. Απρόβλεπτη αλλά ρομαντική και όμορφη η στιγμή που ο Αλέξανδρος χόρεψε με την μέλλουσα σύζυγό του που ήταν ανάμεσα στο κοινό, ένα ρομαντικό μπλουζ.

IMG_2728

Με το τραγούδι «Ομορφη πόλη» του Μίκυ Θεοδωράκη άρχισε η παράσταση και συνέχισε με πολλά ακόμα, παλιά, αλλά δημοφιλή τραγούδια. Τραγούδια που ένα κατάμεστο θέατρο τραγούδησε και η χαρά μου ήταν ότι πολλά νέα παιδιά ήξεραν τους στίχους. Θα μου πείτε ποιος δεν έχει τραγουδήσει τις «θαλασσιές τις χάνδρες, που τρελάναν τα Πετράλωνα και κάψαν τα Σεπόλια».

IMG_2668

Ποιος δεν ερωτεύτηκε κάτω από ένα ουρανό με αστέρια, ποιος δεν ορκίστηκε αιώνια αγάπη και δεν είπε «αν σε αρνηθώ αγάπη μου». Ποιος δεν ξύπνησε την αγαπημένη μου λέγοντάς της «ξύπνα αγάπη μυ, η νύχτα πέρασε, τα αστέρια χάθηκαν». Και μετά ήρθαν και άλλα πολλά τραγούδια. Όπως τα «μάτια βουρκωμένα».

IMG_2709

Αεικίνητος πάνω στην σκηνή, πότε μόνος και πότε ντουέτο με την γοητευτική και αέρινη Ντέπη Σακελλαρίου, η οποία μας χάρισε και μόνη της όμορφες, γοητευτικές στιγμές.
Το τελευταίο τραγούδι ήταν το πασίγνωστο ¨Ηθοποιός σημαίνει φως» που πάντα με συγκινεί και που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το είπε με ένα δικό του υπέροχο ξεχωριστό θεατράλε τρόπο. Δίνοντας το δικό του στίγμα.

Συγκινηθήκαμε μαθαίνοντας την ιστορία του τραγουδιού «Ζητάτε να σας πω» που είναι και ο τίτλος της μουσικοθεατρικής αυτής παράστασης. Ακούσαμε ιστορίες για παλιούς αγαπημένους ηθοποιούς.

Δεμένη και προσεγμένη η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

Ήταν μία υπέροχη βραδιά. Με πολύ καλή μουσική. Ανάμεσα στα δένδρα και στο καινούργιο φεγγάρι που ήταν απέναντί μου. Και του έριχνα κλεφτές ματιές. Κάτω από έναν ουρανό με αστέρια.

Η παράσταση συνεχίζει την περιοδεία της.
Μην χάσετε την ευκαιρία να τραγουδήσετε, να χαμογελάσετε, να θυμηθείτε έρωτες και απογοητεύσεις, να απολαύσετε μία υπέροχη βραδιά.

IMG_2737

Ταυτότητα Παράστασης
ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ
Ενορχήστρωση-Διεύθυνση Ορχήστρας Κατερίνα Βαφειάδου
Σκηνοθετική Επιμέλεια Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Συμμετέχουν οι : Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Ντέπη Σακελλαρίου,
Brillante Classic Orchestra, Κατερίνα Βαφειάδου, Μαέστρος

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο