ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ DAMIANO MILANO

ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ DAMIANO MILANO

Ο οίκος Damiano Milano με είκοσι και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της μόδας και με αίσθηση τη δημιουργία, συμπορεύεται με τις σημερινές τάσεις της μόδας προσαρμόζοντας την ποιότητα με το ιδιαίτερο και μοναδικό του ύφος.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και την εκπλήρωση των επιθυμιών του, προσφέρει απλόχερα τις προτάσεις του και παρέχει μοναδικά σχέδια «κομμένα και ραμμένα» στις απαιτήσεις του.

Ο Damiano αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα και κάθε άντρα ξεχωριστά αναδεικνύοντας την προσωπικότητα του.

Εμπνέεται και δημιουργεί ανάλογα με την περίσταση με στόχο τη μοναδικότητα, μέσα από δημιουργίες υψηλής ραπτικής και εξαιρετικών – πολυτελών υφασμάτων σε προσιτές όμως τιμές. Δεν είναι τυχαίο ότι ο οίκος Damiano Milano αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε στην περίοδο της οικονομικής κρίσης διατηρώντας το υψηλό επίπεδο ραπτικής και υφασμάτων.

Στο ατελιέ του Damiano Milano στη Βάρη, Βάρης – Κορωπίου 188 & Τσίλλερ, σ’ ένα εξαιρετικά καλόγουστο χώρο θα βρείτε ατελείωτα μέτρα από ευφάνταστες δαντέλες, κομψά μπροκάρ, αέρινα σιφόν και οργάντζες από όλες τις μητροπόλεις της μόδας που ο Damiano έχει επιλέξει για τις δημιουργίες του.

Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον 1.500 τ.μ. θα ανακαλύψετε ένα μεγάλο εύρος σχεδίων και υφασμάτων για να δημιουργήσετε το νυφικό των ονείρων σας, αλλά και το γαμπριάτικο κουστούμι, ώστε να γίνει η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας   μοναδική.

Ακόμα θα βρείτε τουαλέτες και κουστούμια για όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις,   κομψά καθημερινά ρούχα και αξεσουάρ που θα ομορφύνουν το 24ωρο σας και θα σας αναδείξουν σε όλες σας τις δραστηριότητες, γιατί η προσεγμένη εμφάνιση αυξάνει την αυτοπεποίθηση, τονίζει την προσωπικότητα και είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου.

Ελάτε στο ατελιέ στη Βάρη και σχεδιάστε μαζί με τον Damiano τα όνειρα σας… και θα διαπιστώσετε ότι τα όνειρα μπορούν να βγουν αληθινά και πάνω από όλα… δεν κοστίζουν!

https://www.youtube.com/watch?v=f7-goDu6VQ0

Kάνε εγγραφή στο κανάλι μας…κάνε 3 like σε βίντεο μας και κέρδισε μια συμμέτοχη για την μεγάλη κλήρωση με δώρο ένα μοναδικό καφτάνι από τα Damiano Milano!!!

Damiano Milano

Βάρης – Κορωπίου 188 & Τσίλλερ

Τηλ. 210 965 3583

Web: https://exclusive-dress.com/

Email: info@damianomilano.gr

 

 

 

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας :Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

 

 

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο