«ΑΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ» της Μαρίας Μαραγκουδάκη

by admin

ΑΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ”της Μαρίας Μαραγκουδάκη

Κωμικός μονόλογος

Σκηνοθεσία/ Ερμηνεία/Videos/ Σκηνογραφία: Μαρία Μαραγκουδάκη

Ηχογραφήσεις: Τραγούδι: Αλεξάνδρα Αγγελέτου, Δημήτρης Αγγελέτος, Μαρία Μαραγκουδάκη

-Κλασσική κιθάρα: Μαρία Μαραγκουδάκη-Ταμπουράς:Στέλιος Αγγελέτος

Παραγωγή:”ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ”

Trailer παράστασης:

Από 22/04 έως και 10/06

Σάββατο 21:30 

Επί Κολωνώ -Σκηνή Black Box
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός

Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Πληροφορίες / Κρατήσεις:2105138067

Εισιτήρια: 12€ Κανονικό 8€ Φοιτητικό, ΑμεΑ, Συνοδών ΑμεΑ, Ανέργων, Άνω των 65 ετών

Σκηνοθετικό σημείωμα:

23 στιγμιότυπα από την πορεία ζωής μιας γυναίκας.Η Μερόπη μεγαλώνει,όπως όλοι μας.Από παιδί γίνεται η μαθήτρια,η έφηβη,η φοιτήτρια,η νέα εργαζόμενη,η νέα μαμά,η μαμά φοιτητή,η πεθερά,η γιαγιά,η τρόφιμος γηροκομείου.Κι όμως αλλάζοντας,πόσο ίδιοι μένουμε? Τι μένει τελικά στο τέλος? Μετά απ’όλ’αυτά? Μήπως η πορεία είναι αντίστροφη?

Ένα υποκριτικό στοίχημα με 23 μεταμορφώσεις της ηθοποιού στο πέρασμα του χρόνου ,ένα παιχνίδι εναλλαγής ρόλων του γυναικείου φύλου,αναζήτησης της ευτυχίας,της συντροφικότητας,του σκοπού της ζωής.Η κινητήρια δύναμη είναι αυτό που έπεται,αυτό που περιμένουμε,που ελπίζουμε.Μετά όμως η ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη ξανά με νέες προκλήσεις.Μια σισύφεια διαδρομή,αναφορά στην κωμικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης,στην οποία ο θεατής νιώθει συντροφευμένος.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Η Μαρία Μαραγκουδάκη γεννήθηκε το 1977 και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής” Ίασμος”.Παράλληλα με την εξάσκηση του οδοντιατρικού επαγγέλματος συμμετέχει από το 1998 σε θεατρικές παραστάσεις καθώς και σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές ως ηθοποιός.Τελευταία δείγματα σκηνοθεσιών της είναι οι θεατρικές παραστάσεις “Γράμματα στη Μίλενα” του Φραντς Κάφκα, καθώς και οι παραστάσεις “Άκου καθώς περνάει” και “Αγάπη μου”, στις οποίες υπογράφει και την συγγραφή. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

Άφησε ένα σχόλιο